Покани приятел в app-а на
НетКредит и двамата ще
вземете по 5 лв.

Необходимо е само да се регистрира за 5 мин.
Научи повече
Как да взема участие?
Свали новия мобилен app на НетКредит от App Store или Google Play.
След като влезеш в акаунта си, от менюто “Бонуси” натисни “Доведи приятел” .
Изпрати покана до твоите приятели. Ще получиш бонус от 5 лв. за всеки твой приятел, който се регистрира, дори и да не вземе кредит.
Често задавани въпроси

Кой може да участва?

✦ Право на участие в промоцията има всяко пълнолетно дееспособно физическо лице на възраст между 18 и 65 години, което, успешно се регистрира в приложението НетКредит.

✦ За целите на Промоцията, успешна регистрация означава успешно изпълнение на всяко едно от следните:

  1. Изтегляне на приложението НетКредит
  2. Регистрация на нов потребител
  3. Успешна проверка от страна на “Неткредит”, че предоставените данни и документи отговорят на исканите от нас, в това число, но не само, че последните са истински, валидни и се отнасят до лицето, което е посочено за потребител в процеса на регистрацията.

✦ Клиентите следва да препоръчат друго пълнолетно дееспособно физическо лице, което трябва да се регистрира, по начина описан по-горе.

✦ Правото на участие в промоцията се получава автоматично от всички клиенти, които са получили линк в своите клиентски профили. В настоящата промоция нямат право да участват служители на Организатора, както и членове на техните семейства.

Колко хора мога да препоръчам?

✦ Всеки клиент има право да предоставя своя линк на неограничен брой препоръчани лица, които също автоматично стават участници в промоцията.

Как трябва да кандидатстват моите приятели за да взема бонус?

✦ Регистрацията на препоръчаните лица трябва задължително да се осъществява, чрез линка, предоставен им от друг регистриран потребител.

✦ В рамките на срока на промоцията всяко препоръчано лице, което успешно се регистрира, следвайки процедурата и условията, които са описани по-горе, получава награда „Бонус в размер на 5 лв.“.

✦ В срока на промоцията всеки клиент получава награда „Бонус в размер на 5 лв.“ в случай, че препоръчано от него лице, успешно се регистрира, следвайки процедурата и условията, които са описани по-горе.

Как да изтегля сумата на моите бонуси?

✦ Вие ще имате достъп до начислените суми и ще може да поискате да Ви бъдат изпратени чрез Easypay или по банков път, по всяко време. Заявленията за усвояване се подават от клиентските профили на участниците и се обработват в срок от 7 работни дни.

✦ За да изтеглите сумата е нужно да нямате текущи просрочия към НетКредит.

Пълните условия на промоцията